CAW Oost-Vlaanderen

U bent hier

Mind-Spring Cursus

CAW Oost-Vlaanderen biedt de nodige ondersteuning aan bij de organisatie van Mind-Spring cursus. CAW O-VL heeft i.s.m. de partners 42 Mind-Spring groepen in 2016 en 35 groepen in 2017 georganiseerd in O-VL. De cursus bestaat uit infosessie van 1uur en 6 sessies van 2uur. Aantal deelnemers: 8-15. De aanvrager voorziet een budget voor de begeleiders en tolk (freelancers): 1375 euro en vervoersonkosten.

Hebt u interesse? Neem contact met Elmira Erstukajeva elmiraerstukajeva@cawoostvlanaderen.be

Stad Gent: CAW O-VL organiseert Mind-Spring groepen in Gent in opdracht van de stad en ism meerdere partners. De stad financiert personeel en voorziet een budget om trainers te betalen. De stad en CAW rekenen wel op de solidariteit van de Gentse welzijnspartners wat de co-begeleiding betreft.

Wenst u meer info over Mind-Spring cursus in Gent? Neem contact met Maryam Tawfiq Marwan maryamtawfiqmarwan@cawoostvlaanderen.be

Stad Sint-Niklaas neemt de praktische organisatie van Mind-Spring cursus op zich en voorziet een budget om trainers te betalen.

Contactpersoon voor Mind-Spring cursus in Sint-Niklaas: Maarten Smet, stad- OCMW Sint-Niklaas, 0498 58 09 58, maarten.smet@sint-niklaas.be