CAW Oost-Vlaanderen

U bent hier

Samenwerking

CAW Oost-Vlaanderen werkt voortdurend samen om mensen nog meer en beter te kunnen helpen. Om het welzijn in onze regio te versterken.

Samen met andere CAW's

CAW Oost-Vlaanderen werkt intensief samen met andere CAW's. In Vlaanderen en Brussel zijn er elf CAW's. Op dit kaartje zie je een overzicht van alle CAW's met hun werkgebied. Samen maken de CAW's afspraken om mensen meer en beter te kunnen helpen.

Samen met partners

We bouwen voortdurend aan samenwerking met andere sociale organisaties in het gezondheids- en welzijnslandschap. We bundelen de krachten met spelers uit de arbeidsmarkt, de huisvestingsmarkt, de zorg voor mensen met een handicap, de jeugdhulpverlening, de ouderenzorg, en met gezondheidsinstellingen, scholen, verenigingenOCMW, stad of gemeente. Op die manier kan het CAW de mensen meer en beter helpen in de regio Oost-Vlaanderen.

Sinds  juli 2013 bestaat er een structureel samenwerkingsverband tussen  CAW Oost-Vlaanderen, het Regionaal Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Deinze-Eeklo-Gent (RCGG), het CGG Eclips  en de Namaste vzw om de uitbouw te realiseren van een semi-residentiële ondersteunende time-out voor volwassenen. Meer informatie kan u vinden op de website  www.namaste-huis.be.

Projecten en acties

Naast structurele samenwerking lopen er ook projecten en acties die gebaseerd zijn op een samenwerking met andere organisaties. Op deze manier wil het CAW mensen helpen op te komen voor hun rechten en hun aanmoedigen om hun problemen zelf aan te pakken. En wil het bepaalde problemen aankaarten bij het brede publiek en de beleidsmakers.