CAW Oost-Vlaanderen

U bent hier

Stages voor de toekomst

Ben je student en wil je stage lopen in CAW Oost-Vlaanderen ? We zijn blij met je belangstelling, want studenten zijn de toekomst van onze sector! We willen je de kans geven om het werkveld goed te leren kennen en praktijkervaring op te doen. CAW heeft een divers aanbod aan hulpverleningsteams, administratieve- en staffuncties. We doen er alles aan om je stage tot een boeiende ervaring te maken.

CAW Oost-Vlaanderen aanvaardt studenten uit alle opleidingen die voorbereiden op het werk dat hier gebeurt. We staan open voor kijkstages, 2de jaars, 3de jaars bachelor en masterstages. Alle stages zijn onbezoldigd.

Wie interesse heeft kan best eerst de organisatie wat verkennen op onze website. Ook de website van het Steunpunt Algemeen Welzijnswerk helpt je de weg vinden in het aanbod.

Hoe stel je je kandidaat voor een stageplaats?

We werken enkel nog met dit online systeem van vrije stageplaatsen of ‘vacatures’. Het heeft geen zin om meer dan twee teams aan te schrijven voor eenzelfde stageperiode. Overleg daarom op voorhand goed met je stagebegeleider welke stageplaatsen passend zijn voor jou.

Hoe ga je tewerk?

- Bekijk hier het overzicht van alle stageplaatsen in CAW Oost-Vlaanderen.

- Naast de praktische informatie over de stage vind je het mailadres van de teambegeleider.

- Als je interesse hebt voor een bepaalde stage vul je het sollicitatieformulier in. Het wordt automatisch verstuurd als je het opslaat. De teambegeleider zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Bedankt dat je voor CAW Oost-Vlaanderen koos. Veel succes!